Genel Başkan Yardımcısı Şen, AK Parti’nin oy oranını açıkladı

Haber Merkezi – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti’nin oy oranının yüzde 41-42 olduğunu söyledi. Mustafa Şen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da anketlere göre yüzde 52 oy aldığını kaydetti.

CNN Türk'te dün gece katıldığı programda, sorular üzerine anket sonuçlarını açıklayan Mustafa Şen, ekonomideki sorunlara, hayat pahalılığına rağmen AK Parti’nin oylarının düşmediğini söyledi.

AK Parti’nin oylarını yüksek gösterme gibi bir durumları olamayacağını belirten Mustafa Şen, “Doğruya doğru. Gerçek ne ise onu söylüyoruz. Oy oranlarını yüksek göstermiyoruz” dedi.

Mustafa Şen, "AK Parti yüzde 41-42 gibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise tek başına yüzde 52'yi garantiliyor. Anketlerde Erdoğan'dan sonra 2. sırada Kılıçdaroğlu var. Temmuzdan beri oy oranı yükseliyor. Kaizen (modeli) yapıyoruz. Adım Adım yükseliyor. Böyle bir durumda Cumhur İttifakının Mecliste azınlığa düşmek ya da seçimin tekrarlanması gibi bir durumu söz konusu değil. Anketlerde cumhurbaşkanımızın 3-4 kat gerisinden gelen isimler var. 2. sırada ise Kılıçdaroğlu var" ifadelerini kullandı.