AK Parti MYK'sı toplanıyor: Atalay ve Kavala'nın durumu gündeme gelecek

12-08-2024
Etiketler Osman Kavala Can Atalay AK Parti MYK
A+ A-

Haber Merkezi - AK Parti Merkez Yürütme Kurulu yoğun bir gündemle toplanıyor. Toplantının en dikkat çeken başlıkları arasında Anayasa Mahkemesi'nin Gezi davası kararı ve Osman Kavala yer alıyor.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün toplanıyor. Toplantıda, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) vekilliğinin düşürülmesiyle ilgili "yok hükmünde" kararı verdiği Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay ile AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in ziyaret etmesinin tartışma yarattığı Gezi davası tutuklusu Osman Kavala’nın durumunun gündeme gelmesi bekleniyor.

Türkiye gazetesindeki habere göre, toplantıda gündemi sürekli meşgul eden bu iki isimle ilgili meselenin enine boyuna tartışılması öngörülüyor.

Öte yandan Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı ile Gençlik Kolları Başkanlığı “7 Bölge 7 Bin Cemre” projesi hakkında bilgilendirme yapacak. Proje ile Türkiye’nin 7 bölgesinde 7 bin genç Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde; deprem, sel, yangın, heyelan vb. afet konularında gönüllü olarak eğitim almıştı.

 

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli