Mardin'de bir kadın silahla vurularak öldürüldü

12-07-2023
Etiketler Mardin Kızıltepe Kadın cinayeti
A+ A-

Haber Merkezi - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir kadın evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Yeni Kent Mahallesi'nde bir evde silah sesi duyulduğunun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Eve giren sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde tabancayla vurulmuş halde bulunan bir çocuk annesi Hedra .A'nın (45) hayatını kaybettiği belirlendi.

Kadının cesedi, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Kadının eşi Z.A'nın "şüpheli" olarak arandığı öğrenildi.

DHA'da ter alan habere göre ise; olay, 10 Temmuz gecesi, Kızıltepe ilçesi Yeni TOKİ Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evden silah sesinin duyulduğu ihbarı üzerine, adrese polis ve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, epilepsi hastası Hedra A.'yı tabancayla vurulmuş halde hareketsiz buldu. Kontrolde, öldüğü belirlenen 1 çocuk annesi Hedra A'nın, otopsi için Kızıltepe Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Çiftin yakınları, "Hedra, epilepsi hastasıdır. Zehirli guatr da vardı. İki defa ameliyat oldu. Psikolojik rahatsızlıkları da vardı. Eşinin de psikolojik sorunları vardı. Onun da yapıp yapmadığını bilmiyoruz. Eşini bulursak, polise biz teslim edeceğiz, bulamıyoruz. Eşini çok seviyordu. İki aileyi karşılarına alarak evlendiler. Büyük aşk yaşıyorlardı. Aileler karşı çıkmasına rağmen çok sevdikleri için evlendiler. Eşinin de kendisine zarar vermesinden korkuyoruz" dedi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli