Sokak ortasında öldürülen Serpil Gül tuzağa çekilmiş

Haber Merkezi – İstanbul Arnavutköy'de boşanma aşamasındaki eşi Harun Gül tarafından sokakta silahla vurularak öldürülen Serpil Gül’ün cenazesi toprağa verildi.

Serpil Gül’ün ağabeyi Cihan Yılmaz cinayetin planlı olduğunbu belirterek, “3 yıldır ayrılar. Kadını kandırıyor. ‘Gel çocuk sünnet olacak sünnete gel’ diyor. Bu olay planlı” dedi.

Serpil Gül’ün Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazesi Sultanbeyli Abdurahman Gazi Camisi'ne getirildi.

Burada düzenlenen cenaze törenine, Serpil Gül’ün yakınları katıldı.

Cenaze, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Teferrüç Mezarlığı'na defnedildi.

Cinayetin ardından gözaltına alınan Harun Gül emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanmıştı.

Cenaze töreni öncesinde DHA’ya konuşan konuşan Serpil Gül’ün ağabeyi Cihan Yılmaz olay sonrasında yaşadıklarını anlattı.

Hukuki sürecin takipçisi olacaklarını belirten Cihan Yılmaz, “Yıl olmuş 2024. İstanbul’un en önemli yerlerinden Arnavutköy’de bir kadın vahşice katlediliyor. Bildiğim kadarıyla 5 yıllık, 4 yıllık bir cezayla bu adam kurtulmayı planlıyor. Benim devlet büyüklerinden ricam, devletimden ricam bu olayın üzerine gidilsin. Başka Serpiller genç yaşında hayata veda etmesinler” dedi.

Olayın planlı olduğunu vurgulayan Yılmaz, “3 yıldır ayrılar. Kadını kandırıyor. ‘Gel çocuk sünnet olacak sünnete gel’ diyor. Ayrılmış barışmışsın bitmiş. Tasarlayarak planlı. Videoda göründüğü gibi vuruyor kafasına sıkıyor 3 el. İki kişi arkada takip ediyor bir kişi de önde. Bu olay planlı. Sayın Cumhurbaşkanımdan rica ediyorum bu olayın üzerine gidilsin. Devlet büyüklerimden ricam bu. Acımız büyük devletimiz güçlü bir devlet inşallah bunun hakkından gelir” diye konuştu.

“Çocuklar bana bağırıyordu ‘Dayı, dayı’ diye”

Cihan Yılmaz, şöyle devam etti:

“Çocuklar geride kaldı. Ben polis karakoluna çıkarken çocuklar bana bağırıyordu ‘Dayı, dayı’ diye. Polisler ve yetiştirme yurdu görevlileri yaklaştırmadılar. Belki de babaları gibi canilik yaparım diye düşündüler. Allah göstermesin, öyle birşey asla olmaz.”