İddiaya göre Narin’ın ağabeyinin gözünde morluk, sırtında tırnak izleri tespit edildi

Haber Merkezi - Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada tutuklanan amca Salim Güran’ın yeniden ifadesi alındı. Amca Salim Güran’ın anlattıklarıyla Narin'in ağabeyi Enes Güran'la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Daha önce kolundaki ısırık nedeniyle gözaltına alınıp serbest bırakılan Enes Güran'ın gözünde morluk ve sırtında tırnak izleri olduğu belirlendi.

Mynet'in haberine göre, Narin'in ağabeyi Enes Güran'da şüpheli izler bulundu. Gözünün altında morluk ve sırtında tırnak izleriyle görüntülenen Enes Güran hakkında soruşturma derinleşti.

Narin'in ağabeyi Enes Güran ile ilgili sorular yöneltilen amca Salim Güran da, “Yeğenimdir. Efendi bir çocuktur. Hiç bana benzemez, saygılıdır. Kavga ettiğini, birine aşık olduğunu görmedim" ifadelerini kullandı.

Ener Güran’ın vücudunda tespit edilen izler de sorulan Salim Güran, “Nedenini ben ne bileyim? Ben gözünün içindeki morluğu sordum. 'Amca gözüme mısır geldi, kendimi ısırdım' diye yanıt verdi" dedi.

Kolundaki ısırık izi nedeniyle gözaltına alınan Enes Güran İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. İncelemede ısırık izinin kime ait olduğu belirlenemezken Enes Güran, kardeşinin kaybolması nedeniyle öfkeyle kolunu ısırdığını öne sürmüştü.