AK Partili Dağ: EPDK elektik zamları konusunda bir çalışma yürütüyor

10-02-2022
Rûdaw
Etiketler Hamza Dağ AK Parti Zam Elektrik
A+ A-

Haber Merkezi - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, elektrik zamlarının geri alınıp alınmayacağı hakkında, “Bu konu bakanlık ve EPDK'nin önünde. Bir çalışma yürütülüyor” dedi.

Katıldığı bir televizyon programında, yapılan zamların ardından gelen yüksek elektrik faturalarına hükümetin bir çözüm düşünüp düşünmediği sorusunu cevaplayan Hamza Dağ, "Bu konu (Zamların geri alınması)  bakanlık ve EPDK'nin önünde. Bir çalışma yürütülüyor, yürütülecek. Kısa vadede yapılacak olan şey bu" dedi.

CHP’yi de eleştiren Hamza Dağ, “Kılıçdaroğlu gibi yıkıcı zihniyetlere fırsat vermedik vermeyeceğiz. Bu meseleyi biz çözeceğiz başkası çözemeyecek. Küresel çaptan kaynaklanan sorunları 2 ay içerisinde düzelteceğiz. İhracatımız artıyor, büyümemiz hep ileriye doğru gidiyor. Kendi açımızdan baktığımız zaman sanayiimizin sürekli büyüyen rolü bilgi ve teknolojilerinde hizmet sektörü anlamındaki hususlarda çabalarımız meyvelerini vermeye başladı turizm önemli bir gelir kapısı haline gelmesiyle nisan mayıs ile birlikte rahat bir nefes alacağız" dedi.

Erken seçim çağrılarını değerlendiren Hamza Dağ, "Bizim gündemimizde erken seçim yok. Bizim çalışmamız kampanya çalışmamız 2023, 18 Haziran’a yöneliktir. Erken seçimi bu ülkenin gündeminden çıkarmak lazım” diye konuştu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli