Ekrem İmamoğlu'nun üsteğmen akrabası Gare'de bir çatışmada yaşamını yitirdi

Haber Merkezi – MSB, Kürdistan Bölgesi sınırları içerisindeki Gare alanında bir üst teğmenin hayatını kaybettiğini duyurdu. Hayatını kaybeden teğmenin Ekrem İmamoğlu'nun akrabası olduğu öğrenildi.

Türkiye Milli Savunma Bakanlığı 9 Eylül’de PKK ile yaşanan bir çatışmada ağır yaralanan Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ın  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini açıkladı.

MSB’nin Gare'de yaşamını yitirdiğini açıkladığı Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın Trabzon'dan Ekrem İmamoğlu'nun akrabası olduğu kaydedildi. 

Trabzon'un Köprübaşı nüfusuna kayıtlı olan Üsteğmen Ayar’ın yaşamını yitirmesi ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu X hesabından bir paylaşım yaptı.

İmamoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Irak’ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen operasyonda şehit olan Piyade Üsteğmen Fatih Ayar’ın acısını yaşıyoruz. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarımıza da sabırlar diliyorum. Şehidimiz 10 Eylül Salı günü ikindi namazına müteakip Trabzon Köprübaşı Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacaktır.”