Sosyal medya fenomeni Neslin Güngen ve eşi gözaltına alındı

Haber Merkezi - Sosyal medya fenomenleri Neslim Güngen ve İnanç Güngen çifti, sabah saatlerinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

İstanbul merkezli 25 ilde düzenlenen operasyonda, sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen gözaltına alındı.

25 ilde 134 adrese operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına yönelik çalışma yapıldı.

Ekiplerce, İstanbul merkezli 25 ilde 134 adrese yönelik operasyonda, sosyal medya fenomeni olarak bilinen güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu bazı şüpheliler gözaltına alındı.

Şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

“Dilan Polat'ı sektöre ben soktum”

"Dilan Polat'ı sektöre ben soktum" sözleriyle geniş yankı uyandıran Neslim Güngen'in fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmadan dolayı işleri sıkıntıya girmişti.

Güngen, cezaevindeki Polat'la irtibatını koparmamış ve sık sık aldığı haberleri de takipçileriyle paylaşmıştı. Neslim Güngen, bu süreçte eşinin de kendisini bir eskortla aldattığını öğrenmiş ve her şeyi ifşa etmişti.

1986 yılında doğan Neslim Güngen, 13 yaşında ilk defa kuaför ve güzellik sektörüne atıldı. 19 yaşında iken ilk anneliğini yaşayan Güngen, 22 yaşında 5 yıllık yurt dışı eğitimlerine katıldı. Güngen, 2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarındaki makyaj ve güzellik videoları ile tanınıyor. Güngen'in birçok şehirde güzellik merkezleri bulunuyor.

127 güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in mal varlıklarına tedbir amaçlı el konmuştu.