ELAZIĞ- Cezaevine giren 5 kişi husumetlilerini vurup kaçtı

Haber Merkezi - Elazığ Kapalı Cezaevi yakınında yer alan açık cezaevinde yaşandığı öne sürülen bir olay gündeme  bomba gibi düştü.

Elazığ'daki açık cezaevinde 5 kişinin gece yarısı cezaevinin önüne geldikleri, içlerden birinin tel örgüyü keserek cezaevi bahçesine oradan da B-5 koğuşuna girdiği bir mahkumu kurşun yağmuruna tuttuğu öne sürüldü

Tel örgüleri kesip cezaevine girdiler

Gece saatlerinde cezaevinin önüne araçla gelen suç dosyaları epey kabarık 5 kişinin tel örgüleri kestikten sonra cezaevi bahçesine oradan koğuşlara kadar girdikleri ve 30'a yakın suç kaydı bulunan bir mahkumu kurşun yağmuruna tuttukları iddia edildi.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'ün haberine göre B-5 koğuşunda gerçekleşen tabanca ile yaralama olayının ardından hemen soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, cezaevinin güvenlik kameralarında yapılan incelemelerde şahısların kimliklerinin tespit edildiği ve kısa süre içinde 5 şüphelinin de yakalandığı aktarıldı.

İntikam için kurşun yağdırmış

Cezaevindeki mahkumu vuran 15 suç kayıtlı 24 yaşındaki Musa Orhan'ın 23 Haziran 2024 tarihinde Elazığ Olgunlar Mahallesi'nde meydana gelen ateşli silahla kasten öldürme olayının intikamını almak amacıyla eylemi gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.