Kılıdaroğlu ile Kemalbay görüştü

Haber Merkezi - HDP’yi ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Düşüncelerini açıkladı diye hapishanelerinde milletvekillerinin, gazetecilerin, aydınların olduğu bir Türkiye istemiyoruz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Haluk Koç ile Genel Başkan Başdanışmanı Cemil Erhan'dan oluşan heyetle HDP Genel Merkezi’ni ziyaret etti

 

CHP heyeti, HDP Eşbaşkanı Serpil Kemalbay, Eşbaşkan Yardımcısı Fatma Kurtulan ve Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile bir araya geldi.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın açıklamasında, Kemalbay'a yeni görevinde başarılar dilerken, güzel bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Kılıçdaroğlu, “Bu süreçte, demokrasiyi savunan kim varsa; siyasal partiler, sivil toplum, meslek kuruluşları bugün de yine aynı şekilde demokrasiyi savunmalıyız. Birlikte yaşama iradesinin en güçlü şekilde ortaya konacağı rejim, demokrasidir” dedi.

 

HDP Eşbaşkanı Serpil Kemalbay da açıklamasında, kamuoyunun uzun süredir beklediği bir görüşmeyi gerçekleştirdiklerini belirtti.