İkbal ve Ayşenur’u vahşice katleden Semih’in annesi konuştu

6 saat önce
Etiketler Semih Çelik İkbal Uzuner Ayşenur Halil Kadın cinayeti
A+ A-

Haber Merkezi - İkbal ve Ayşegül'ün katili Semih Çelik'in annesi, yaptığı açıklamada, "Keşke ben ölseydim de o kızlar ölmeseydi" ifadelerini kullandı. Oğlunun üç yıldır psikolojik sorunlar yaşadığını belirten kadın, yaşanan trajedinin ardından duyduğu derin acıyı dile getirdi.

İstanbul Fatih’te, 4 Ekim’de saat 16.00 sıralarında, 19 yaşındaki Semih Çelik, İkbal Uzuner (19) ve Ayşenur Halil’i (19) yarım saat arayla katletti. Olay, çevrede büyük bir şok ve dehşetle karşılandı. Gençlerin hayatlarını kaybetmesi, aileleri ve arkadaşları üzerinde derin bir yara bıraktı. Semih Çelik’ib  annesi, bu acı olay hakkında duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Sabah'ta yer alan habere göre, anne yaptığı açıklamada, "Ben pandemi sürecinde oğlumu kaybettim. Defalarca hastaneye götürdüm, doktor doktor gezdirdim hepsi kayıtlarda vardır. İyi bu çocuk ergenlik psikolojisi dediler. Oğlumun durumunu fark edince ben İkbal'in ailesine dedim kızınızı uzak tutun götürün kızı izinizi kaybettirin dedim” ifadelerine yer verdi.

“Keşke kendini yaksaydı kızlara bir zarar vermeseydi”

"Ben bir anneyim kim ister evladı böyle bir olaya karışsın. Gencecik manken gibi kızlar toprak oldu. Keşke kendini yaksaydı kızlara bir zarar vermeseydi" diyerek gözyaşları içerisinde konuşan anne, "Ben evladım için çok mücadele ettim. Hastanelere götürdüm. İntihar etmeye kalktığında doktora götürdüm. Bir şeyi yok dediler. Eve ambulans çağırdım bunun ambulanslık durumu yok dediler. Ben çırpındım yandım bağırdım ama oğlumu iyileştiremedim” ifadelerini kullandı.

Olay günü görüntülü konuşmuşlar: Hiçbir anormallik sezmedim

Olay günü Semih beni görüntülü olarak aradı diyen anne; "Oğlum ne yapıyorsun nasılsın dedim. Anne iyiyim Ayşenur yanımda şimdi lavaboda, çekiniyor ekrana girmek istemiyor dedi. Biraz sağdan soldan sohbet ettik kapattı. Hiçbir anormallik sezmedim. Oğluma ne olduysa pandemi sonrası uyuşturucu kullanımında oldu" sözlerini kullandı.

“Semih'le İkbal'in buluşma mekanı zaten surlardı”

İkbal ile sürekli o surlarda buluşurlardı diyen Anne, "Semih'le İkbal'in buluşma mekanı zaten surlardı. Onlar sürekli orada buluşuyorlardı. İkbal ile bağlantılarını bir türlü kesmediler. O da Semih'i bırakamıyordu. Ben de bir anneyim ben ister miyim bir annenin önüne evladının kafası atılsın” diye anlattı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli