Halıya sarıp ayağına 10 Kg dambıl bağlanarak denize atılmış kadın cesedi bulundu

08-06-2024
Etiketler Sedef Güler Kadın cinayeti Büyükçekmece
A+ A-

Haber Merkezi - İstanbul Büyükçekmece’de, Mimar Sinan Sahili’nde dün balıkçılar denize atılmış bir halı içerisinde zincirlenerek, dambıllarla bağlanmış bir kadın cesedi buldu.

Halının içinde ceset olduğunu fark eden balıkçılar durumu polise bildirdi. Hızla olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri cesedi kıyıya çıkardı.

Olay yerinde polis ekiplerinin yaptıkları incelemede genç kızın cesedinin halıya sarıldığı ve zincirlerle 10 kiloluk dambıllara bağlandığı tespit edildi. Elleri ve kollarının bağlı olduğu belirlenen cesedin Sedef Güler’e (24) ait olduğu tespit edildi. İncelemelerin ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis ekiplileri cinayetle ilgili soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.

Balıkçıların denizde elleri ve kolları bağlı şekilde bulduğu cansız kadın bedeniyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Öldürülen kadının 24 yaşındaki Sedef Güler’in 4 gündür kayıp olduğu ve genç kız için dün kayıp başvurusu yapıldığı ortaya çıktı.

Yapılan incelemede genç kızın anne ve babasının boşandığı belirlendi. Annesi ile Avcılar’da kaldığı öğrenilen genç kızdan aile 4 gündür haber alamadığı ve dün akşamüstü de annesi kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Halıya sarılı dambılla bağlanarak denize atıldığı belirlenen Sedef Güler’in kız kardeşi sosyal medya hesabından ‘4 gündür haber alamıyoruz kayıp’ diye fotoğraf paylaşıldığı görüldü. Olayla ilgili çok yönlü çalışma başlatan Cinayet ekipleri, genç kızın en son kiminle görüştüğünü tespit etmek için soruşturmayı derinleştirdi. Olayın çözülmesinin an meselesi olduğu belirtildi.

 

Kaynak: Hürriyet, DHA

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli