‘Cemal Kaşıkçı davası, Erdoğan’ın zikzak yapabileceğini gösteriyor’

07-04-2022
A+ A-

Haber Merkezi – Karamollaoğlu, gazeteci Cemal Kaşıkçı davasının Suudi Arabistan’a devrine dair “Sayın Erdoğan’ın hakikaten ne kadar çabuk zikzak yapabileceğini de gösteriyor. Bizim itibarımızı sarsan bir konu” dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı makamında ziyaret etti.

DP Genel Başkanı Uysal, SP lideri Karamollaoğlu ve beraberindeki heyeti genel merkezdeki makamında ağırladı. 2 saat 45 dakika süren görüşmenin ardından iki lider, ortak basın toplantısı düzenledi.

Karamollaoğlu “Bizim bu ziyaretimiz aslında biraz gecikmiş bir ziyaret. Kongreden sonra ‘hayırlı olsun’ demek için gelmek istemiştik ama şartlar elvermedi ancak bugün gerçekleştirebildik. Zaten 6 partinin bir araya gelerek yaptığımız toplantılarda da ev sahibi olacaklar. İnşallah tekrar geleceğiz” dedi.

“Erdoğan’ın ne kadar çabuk zikzak yapabileceğini gösteriyor”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Temel Karamollaoğlu, gazeteci Cemal Kaşıkçı davasının Suudi Arabistan’a devrine ilişkin şunları söyledi:

“Bunu kabullenmek doğru değil. Siz Türkiye’de işlenmiş cinayetle ilgili bir davayı belirli bir noktaya kadar getireceksiniz arkasından da siyasi neticeleri dikkate alarak, o davayı başka bir ülkeye havale edeceksiniz. Bu, devlet ciddiyetiyle bağdaşmaz. Bunu kabullenmek doğru değil.

Aynı zamanda sayın Erdoğan’ın hakikaten ne kadar çabuk zikzak yapabileceğini de gösteriyor. Bizim itibarımızı sarsan bir konu.

Dışarıdan bakıldığında Türkiye’nin itibarı bu zikzaklarla zarar görüyor.”

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli