Türkiye Meclisi’nde yumruklu kavga

06-12-2022
Rûdaw
Etiketler Arazi kavgası Yumruk Meclis
A+ A-

Haber Merkezi – Türkiye’de Meclis Genel Kurulu’nda, İYİ Parti ve AK Parti milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıktı.

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün başına yumruk attığı, Örs’ün başından yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Anka’nın haberine göre Genel Kurulu’da 2022 Yılı Bütçe Kanun Teklifleri görüşmeleri sırasında İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz kürsüye çıktı. Bu sırada AK Partili milletvekilleri ile İYİ Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Meclis Başkanvekili Haydar Akar, oturuma ara verdi. Aranın ardından tartışma, yumruklaşmaya vardı.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ile AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık arasında yumruklaşma oldu.

Örs’ün Işık’ın elindeki yüzük nedeniyle başından yaralanıp yere düştüğü belirtildi. Işık’ın elindeki yüzük sonucu Örs’ün kafasından yaralandığı öğrenildi. Hüseyin Örs daha sonra hastaneye kaldırıldı.

ANKA Haber Ajansı’na konuşan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş; “Alpay Özalan ile Zafer Işık üzerimize geldi. Işık, Hüseyin Bey’e yumruk attı. Hüseyin Bey’in kaşı açıldı yumruktan dolayı. Elinde bir cisim mi vardı, yüzük mü vardı? Herhalde bir şey vardı. AK Parti artık seçim yaklaştıkça, Genel Başkanları nasıl her yerde kendilerinden olmayanlara hakaret ediyor ve saldırıyorsa, şimdi burada da vekillere saldırıyor” diye konuştu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli