Soylu: Temmuz ayından sonra Türkiye ekonomisi sıçrama yapacak

06-06-2021
Rûdaw
Etiketler Süleyman Soylu Türkiye Fransa'sı
A+ A-

Haber Merkezi - Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, temmuz ayından sonra Türkiye ekonomisinin atağa kalkacağını belirterek, "Öyle bir sıçrayacak ve büyüyecek ki etrafımızdaki Almanya'sı, Fransa'sı, İngiltere'si, İtalya'sı ve o her şeye burnunu sokan ABD'si de çatlayacak" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesi Güney beldesinde düzenlenen mitingde konuştu.

Türkiye ekonomisinin kalkınacağını ifade eden Soylu, “Önümüzde güzel günler geliyor, hep birlikte sabrettik, inşallah bu salgını hep beraber azalttık. İnşallah salgını tamamen ortadan kaldırma konusunda aşılar da peyderpey geliyor. Size bir şey söyleyeyim, başkaları çok çatlayacak, kıskanacaklar. Görecekseniz temmuz ayından itibaren ülkemin ekonomisi öyle bir atağa kalkacak, öyle bir sıçrayacak ve büyüyecek ki etrafımızdaki Almanya'sı, Fransa'sı, İngiltere'si, İtalya'sı ve hele o her şeye burnunu sokan ABD'si de çatlayacak, patlayacak” dedi.

Soylu, uyuşturucuyla da güçlü şekilde mücadele ettiklerini belirterek, “Çocukları zehirlemelerine müsaade etmeyeceklerinin ve uyuşturucuyla mücadelede aman vermeyeceklerinin altını çizen Soylu, "Uyuşturucudan şu anda içeride 88 bin kişi var. Büyük mücadele yapıyoruz. Her hafta 3 bin 500-4 bin kişiyi gözaltına alıyoruz. İçeridekilerin önemli bir bölümü satıcı. Çocuklarımıza musallat olmasın diye onları piyasadan itiyoruz. Ama birileri rahatsız oluyor" sözlerini kullandı.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli