Kayıp Narin için Ankara'dan uzman bir ekip gönderildi: Kayıp 12 dakika araştırılacak

Haber Merkezi - Kayıp Narin'in arkadaşıyla en son görüldüğü saat olan 18.47 ile amcanın köyden ayrıldığı 18.59 saati arasındaki 12 dakikada neler yaşandığı araştırılıyor. Ankara'dan gelen özel ekip, bu kayıp 12 dakikanın peşine düştü.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde, 15 gün önce kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları ve soruşturma devam ediyor.

Ankara'dan gelen profesyonel ekip ve Jandarma Suç Araştırma Timleri jandarma tutanağında ortaya çıkan 12 dakikanın sırrı araştırıyor.

Sabah'ın haberine göre aile ve akrabaları saat 15.15 ile 19.30 arasında hiçbir şekilde Narin'i görmediklerini ifade etti.

Kamera görüntülerine göre tutuklanan amca Salim Güran kendi kullandığı araçla saat 18.59'da evlerinin olduğu bölgeden ayrılarak okulun önünden geçiyor.

Bu durumda Narin'in arkadaşı ile en son görüldüğü saat olan 18.47 ile amcanın köyden ayrıldığı 18.59 saati arasındaki 12 dakikada neler yaşandığını Ankara'dan gelen profesyonel özel ekip ve jandarma ekipleri araştırıyor.

Jandarma tutanağına göre, kamera çalışmalarında Narin'in 9 yaşındaki arkadaşı ile 18.47'de görüştüğü tespit edildi. Sabah'ın haberine göre kamerada Narin görüş açışı dışında kalırken sadece arkadaşı görünüyor.