Siirt Belediyesi, Kent Lokantası açtı: 4 çeşit yemek 100 liraya satılacak

05-07-2024
Etiketler Siirt Belediyesi Sofya Alağaş Kent Lokantası Siirt
A+ A-

Haber Merkezi – Siirt Belediyesi, yaptığı açıklamada “kent sakinlerinin uygun fiyatlı ve sağlıklı yemeklere kolayca erişebilmelerini sağlamak” amacıyla Kent Lokantası'nı hizmete açtı.

DEM Parti’nin yönetiminde olan Siirt Belediyesi’nin açtığı Kent Lokantası’nda 4 çeşit yemek 100 TL’ye satılacak.

Belediyenin açıklamasına göre her gün 12.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet veren lokantanın menüsünü günlük olarak değiştirecek ve bir ana yemek, çorba, yan yemek ve tatlı olmak üzere dört çeşit yemek sunulacak.

Lokantanın açılış törenine Siirt Belediye Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, DEM Parti İl Eş Başkanları Eşref Tekin ve Revşan Arslan, DEM Parti İl Yönetimi ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Alağaş, konuşmasında Kent Lokantası'nın sosyal belediyecilik anlayışının bir yansıması olduğunu belirterek "Vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılar yaşadığı bu dönemde yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Kent Lokantası, sağlıklı ve uygun fiyatlı yemek hizmeti sunarak bu amacımıza hizmet ediyor. Projede emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Mehmet Kaysi ise "Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeklere ulaşımını kolaylaştırmak. Bu lokanta, halkımız için bir buluşma noktası olacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli