AK Parti Siirt adayı: MHP’ye giden her oy diğer partiye giden oydur

05-05-2023
Etiketler Seçim2023 Cumhur İttifakı AK Parti MHP Mervan Gül Siirt
A+ A-

Erbil (Rûdaw) - AK Parti Siirt birinci sıra milletvekili adayı Mervan Gül, Cumhur İttifakı'nın ortaklarından olan MHP’ye verilen her bir oyun diğer partilere giden oy olduğunu söyledi.

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre, Baykan ilçesine yapmış olduğu esnaf ziyaretinde açıklamalarda bulunan AK Parti Siirt Milletvekili Adayı Mervan Gül, “Ben özellikle bunu söylemek istiyorum. Bazıları diyor ki ‘Biz MHP’ye vereceğiz’ Bunu hiçbir zaman unutmayın MHP’ye giden her bir oy diğer partiye giden oydur. Bunu herkes böyle bilsin” ifadelerini kullandı.

“MHP’ye giden her bir oy diğer partiye giden oydur”

MHP’ye giden her bir oy diğer partiye giden oy olduğunu söyleyen Gül, “Gidiyorlar geziyorlar diyorlar ki ‘Yok zaten biz ittifakız’ Yok kardeşim kusura bakmayın. MHP’ye giden her bir oy diğer partiye giden oydur. Bunu iyi bilin. Diğer bir şey de söyleyeyim, biz evimizde oturduğumuz zaman da bilin ki biz diğerlerine destek veriyoruz” şeklinde konuştu.

Erdoğan için istifa etmişti

Mervan Gül, 2002 yılında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi yasak nedeniyle seçilememesi nedeniyle milletvekilliğinden istifa ederek 8 Mart 2003’te Siirt’te yapılan yenileme seçiminde Erdoğan’ın yolunu açmıştı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli