500 TL nafaka istediği için eşinin bıçakladığı kadın kurtarılamadı

04-11-2021
Rûdaw
Etiketler Kadın Cinayeti Antep Nafaka
A+ A-

Haber Merkezi - Antep'te Ali Çakır'ın kendisinden 500 TL nafaka talep ettiği için dövüp, 12 yerinden bıçakladığı eşi Behiye Çakır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

27 Ekim’de Dumlupınar Mahallesi'nde yaşanan olayda, 61 yaşındaki emekli Ali Çakır ile boşanma aşamasındaki eşi 56 yaşındaki  Behiye Çakır arasında nafaka talebi nedeniyle tartışma çıktı.

DHA’nın haberine göre tartışma sırasında  Ali Çakır, ayrı yaşadığı Behiye Çakır'ı dövüp, 12 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Behiye Çakır hastaneye kaldırılırken Ali Çakır gözaltına alındı.

Yoğun bakımda tedavisi süren 3 çocuk annesi Behiye Çakır, dün gece hayatını  kaybetti.

Annesinin ölümü nedeniyle büyük üzüntü yaşayan Ahmet Çakır, babasının en ağır cezayı almasını istediğini belirterek, "Annem, 8 gündür yoğum bakımda tedavi görüyordu. Dün akşam hayatını kaybettiğini öğrendik. Devletimizden, milletimizden bu olaya sessiz kalmalarını istemiyorum. Baba olacak bu adamı, Allah bildiği gibi yapsın. Allah, seni bir daha hapisten çıkarmasın. Allah'tan ve devletimizden tek dileğim; müebbet ile cezalandırılsın. Tek istediğim; artık anneler öldürülmesin" diye konuştu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli