Bahçeli’yle empati için Ferdi Tayfur

04-08-2015
Rûdaw
Etiketler HDP Bilgen MHP Bahçeli Ferdi Tayfur
A+ A-
Ankara (Rûdaw) - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Sözcüsü Ayhan Bilgen, MHP lideri Bahçeli’nin partisi hakkındaki sözlerini değerlendirerek, “Sayın Bahçeli’nin ve MHP’lilerin ruh halini anlayabilmek için dün gece biraz Ferdi Tayfur dinledim. Bu efkar nereden kaynaklanıyor diye” dedi. 



Ayhan Bilgen, bugün Ankara’da, HDP Genel Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin seçmenleri hakkında söylediklerini değerlendiren Bilgen, şunları söyledi:

 

“Sayın Bahçeli’nin ve MHP’lilerin ruh halini anlayabilmek için dün gece biraz Ferdi Tayfur dinledim. Bu efkar nereden kaynaklanıyor diye. Biz beklerdik ki, MHP’li yöneticileri bu tepkilerini bize yönelteceklerine Irak’ta, Suriye’de tecavüze uğrayan Türkmen kadınlarının katillerine, Türkmen çocuklarını esir alanların sorunlarına yöneltsin.”

 

 MHP’nin IŞİD konusunda bu kadar öfkeli ve nefret dili taşıyan söylem kullanmadığını ifade eden Bilgen, “Seçilmiş 80 milletvekiliyle ilgili yaptıkları tarifi kendilerine iade ediyoruz.

 

Devlet Bahçeli, dün partisinin genişletilmiş il istişare toplantısında, "İzmir’de Marmaris’te yazlıklarında yatıp AKP’nin olmasın diye oyunu MHP’ye vermeyen, ama HDP’yi Meclis’e taşıyan zavallılar, Türkiye’nin kaymağını yiyenler, Boğaz’da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP’ye veren şerefsizler… Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun” demişti.

 

Bilindiği gibi Bahçeli, medyaya verdiği bazı demeçlerde arabesk sanatçısı Ferdi Tayfur’u severek dinlediğini söylemişti.

 

Ferdi tayfur da Devlet Bahçeli gibi Adanalı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli