CHP’de ‘ağır toplar’ Kılıçdaroğlu’nun toplantısına katılmadı

04-07-2023
Etiketler CHP Grup Toplantısı Kemal Kılıçdaroğlu Değişim Talebi Ekrem İmamoğlu Ağır Toplar
A+ A-

Haber Merkezi – CHP’nin “ağır topları” olarak bilinen Engin Altay, Veli Ağbaba ve Bülent Tezcan gibi isimler grup toplantısına katılmadı.

CHP’de “değişim” tartışmaları tüm hızıyla sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşma yaptığı TBMM Grup toplantısında salonun bir kısmı boş kaldı.

Partinin ağır topları olarak bilinen bazı milletvekillerinin Kılıçdaroğlu’nun konuşma yaptığı toplantıya katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Toplantıda bulunmayan isimler arasında Veli Ağbaba, Bülent Tezcan, Engin Altay, Ali Öztunç, Seyit Torun ve Özgür Karabat gibi isimler yer aldı.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP’de değişim tartışmaları başlarken değişim talep edenlerin başında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geliyor.

Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve bir önceki MYK’da yer alan Bülent Tezcan da sık sık değişim çağrısında bulunuyor.

Teczan, “yeni bir liderlik” vurgusunda bulunmuş, Özel ise "Kurultay’ın yerel seçimlerden önce yapılmas" gerektiğini ifade etmişti.

Öte yandan CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da CHP'de değişim için “adalet yürüyüşü” başlatmıştı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli