TBB Başkanı Sağkan, HDP Meclis Grubu’nu ziyaret etti

04-04-2022
Rûdaw
Etiketler TBB Barolar HDP Erinç Sağkan
A+ A-

Haber Merkezi - Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Erinç Sağkan ve Genel Sekreter Veli Küçük, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla HDP Meclis Grubu’nu ziyaret etti.

TBB hayeti bu kapsamda, HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, milletvekilleri M. Rüştü Tiryaki, Abdullah Koç ve Necdet İpekyüz ile bir araya geldi.

Başta avukatlara yönelik şiddet olmak üzere avukatların yaşadığı sorunları aktaran Sağkan ve Küçük, bu sorunlara çözüm bulunması için Meclis’te bir komisyon kurulması talebini dile getirdi.

Grup Başkanvekili Beştaş da avukatların yaşadıkları sorunların çözümü için HDP olarak gereken çalışmaları yapacaklarını ve Meclis’te bir araştırma komisyonu kurulması için önerge vereceklerini söyledi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'taki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde partisince düzenlenen toplu üye katılım törenine katılarak, yeni üyelere parti rozetini taktı. / Foto: AA

Özgür Özel: Bahçeli, DEM’in elini sıktı diye ne Bahçeli ne Erdoğan ile anayasa yaparız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, normalleşme tartışmalarına ilişkin, “Bahçeli, DEM’in elini sıktı diye biz ne Bahçeli ne Erdoğan ile oturur anayasa yaparız. Bizim sözümüz belli, Anayasa'ya uymayanlarla anayasa konuşmuyoruz, konuşmayacağız” dedi.