Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çevik istifa etti

03-06-2021
Etiketler Neslihan Çevik Gelecek Partisi İstifa
A+ A-

Haber Merkezi - Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Araştırma, Geliştirme ve Bilişim Başkanı Neslihan Çevik, partiden istifa ettiğini duyurdu.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu'nda da yer alan isimlerden biri olan Neslihan Çevik, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında partiden ayrıldığını açıkladı.

Neslihan Çevik, şu ifadeleri kullandı:

"Zorunlu açıklama: Kuruluşundan beri içinde yer aldığım Gelecek Partisi’nden bugün itibari ile ayrılmış bulunuyorum. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoglu’na ve tüm Gelecek Partililere saygı ve sevgilerimi sunar, kendilerine başarılar dilerim."

Neslihan Çevik kimdir?

2010 yılında Arizona Devlet Üniversitesi’nde sosyoloji doktorasını bitirdi. Aynı sene, Virjinya Üniversitesi, İleri Kültür Çalışmaları Watson Manor Enstitüsü’ne tez çalışmamı kitaplaştırmak için davet edildi.

Muslimism in Turkey and Beyond: Religion in the Modern World (Türkiye ve ötesinde Müslümancılık: Modern Dünyada Din) adlı kitabı 2015 yılında Palgrave MacMillan tarafından yayınlandı.

Amerika Birleşik Devletleri Meclisi’nde (Library of Congress), CAIR-Chicago, ve Notre Dame Üniversitesi’nde kitap imza günleri yaptı. 2018’de Hece Yayınları kitabını Türkçe'ye çevirdi ve yayınladı.

Akademik çalışmalarıma 'üçüncü dalga terörizm' çalışarak devam etti. Bu çalışmaları bir çok ulusal ve uluslararası medyada (CNN, Al Jazeera, Voice of America vb.) yer aldı ve NATO gibi kurumlarca atıfta bulunuldu.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli