Silahlı çatışmada 1 polis hayatını kaybetti

3 saat önce
Etiketler Ahmet Şahan Polis Çatışma Kastamonu
A+ A-

Haber Merkezi – Kastamonu'da 1 polisin hayatını kaybettiği bildirildi.

İnönü Mahallesi Afşin Sokak'ta, uyuşturucu suçundan girdiği cezaevinden firar eden 32 yaşındaki İsmail Bayam, bulunduğu eve operasyon düzenleyen polislere silahla ateş açtı.

Açılan ateş sonucu 2 polis yaralandı. Olay üzerine aralarında özel harekat polislerinin de olduğu çok sayıda polis ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi.

AA’nın aktardığı habere göre, çıkan çatışma sonucu Bayam öldürüldü. Bu sırada Bayam’ın evde bulunan annesi de polis ekiplerince dışarı çıkarıldı.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polislerden 38 yaşındaki Ahmet Şahan hayatını kaybetti. Yaralı polis Arif Ay'ın tedavisi sürüyor.

Zanlı Bayam’ın cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kastamonu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “bir ihbar üzerine narkotik suçlardan bulunduğu cezaevinden firar eden İsmail Bayam'ın yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışma başlattığı” belirtildi.

Açıklamada Şahan’ın Nevşehir doğumlu olduğu belirtilerek "Olay yerinde özel harekat ekiplerince yapılan operasyon sonucunda firari şahsın evde rehin olarak tuttuğu annesi sağ olarak çıkarılmış, firari İsmail Bayam etkisiz hale getirilmiştir” denildi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli