Musa Orhan’a ‘tecavüzcü’ diyen Ezgi Mola’ya dava açıldı

02-06-2021
Rûdaw
Etiketler Musa Orhan Ezgi Mola Tecavüzcü İpek Er Batman Dava
A+ A-

Haber Merkezi - Geçen yıl Batman'da İpek Er'e tecavüz edip intihara sürüklediği suçlamasıyla yargılanan Uzman Çavuş Musa Orhan'a “tecavüzcü” diyen oyuncu Ezgi Mola hakkında dava açıldı.

Oyuncu Ezgi Mola 20 Ağustos 2020'de sosyal medya hesabından, “Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin” paylaşımında bulunmuştu.

İpek Er'e cinsel saldırıda bulunan Musa Orhan’ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ezgi Mola’nın paylaşımı ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ankara 31'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak Mola'nın 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi.

Twitter’da Ezgi Mola’ya destek Türkiye gündeminde birinci sıraya yükseldi

Oyuncu Ezgi Mola hakkında tecavüz faili Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı. Twitter'da #YalnızDeğilsinEzgiMola etiketi Türkiye gündeminde birinci sıraya yükseldi.

Mola hakkında açılan davaya tepki gösteren binlerce Twitter kullanıcısı, #YalnızDeğilsinEzgiMola etiketi ile Mola'ya destek veren paylaşımlar yaptı. Twitter'da etiket, kısa sürede Türkiye gündeminin birinci sırasına çıktı.

Twitter kullanıcıları, Mola hakkında dava açılmasına tepki gösterirken, destek veren paylaşımlar yaptı.

Sanatçı Hazal Kaya, Mola’ya verdiği destek mesajında, “Bir tecavüzcü şerefsize, tecavüzcü şerefsiz demiş @ezgimola ne var bunda? Musa Orhan aynı zamanda tecavüz ettiği kadının ölümüne sebep olmuş bir KATİL ve SERBEST. Tekrar bir kadının canını almayacağının garantisini kimse veremez! #YalnızDeğilsinEzgiMola” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'taki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde partisince düzenlenen toplu üye katılım törenine katılarak, yeni üyelere parti rozetini taktı. / Foto: AA

Özgür Özel: Bahçeli, DEM’in elini sıktı diye ne Bahçeli ne Erdoğan ile anayasa yaparız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, normalleşme tartışmalarına ilişkin, “Bahçeli, DEM’in elini sıktı diye biz ne Bahçeli ne Erdoğan ile oturur anayasa yaparız. Bizim sözümüz belli, Anayasa'ya uymayanlarla anayasa konuşmuyoruz, konuşmayacağız” dedi.