Kılıçdaroğlu: Bozguna uğradılar

02-06-2015
Hikmet Durgun
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
A+ A-

Mersin (Rûdaw)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ak Parti Hükümeti’ne yönelik, “Karşımızda dağınık, bozguna uğramış bir iktidar var”dedi.

 

Partisinin Mersin mitinginde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu,7 Haziran'ın sadece CHP için değil, bütün dünya için çok önemli bir gün olduğunu vurguladı.

 

Kılıçdaroğlu, "7 Haziran'da bir tercihte bulunacağız. ya baskıcı rejimden, adaletsizlikten, yoksulluktan, işsizlikten, üretimsizlikten yana oy kullanacağız ya da özgürlükten, demokrasiden, işten, aştan, insanlıktan, uygarlıktan, görkemli Türkiye'den yana oy kullanacağız" diye konuştu.

 

Konuşması boyunca AK Parti Hükümeti'ne yüklenen Kılıçdaroğlu, "CHP’nin  Türkiye'nin bütün sorunlarına çözüm üretebileceğini düşünmüyorlardı. Gördüler ki, Türkiye'deki sorunlara vakıf olan ve iyi çözümleri üreten parti CHP'dir. Yani karşımızda dağınık, bozguna uğramış bir iktidar var. Kendisi sorun olan bir iktidar, Türkiye'nin sorunlarına çözüm üretemez. Nokta" ifadelerini kullandı.

 

Ülkenin var olan sorunlarını çözme noktasında söz veren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

 

"Açık ve net söylüyorum, sadece Mersin değil, bütün Türkiye duysun, işçisi, çiftçisi, emeklisi, işsizi, emeklisi, memuru, esnafı duysun, herkes duysun ve herkes şunu çok iyi bilsin; Davutoğlu Erdoğan için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır."

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli