Bitlis’te baba-oğula kanlı pusu

01-11-2022
Rûdaw
Etiketler Bitlis Ahlat Cinayet Saldırı
A+ A-

Haber Merkezi - Bitlis’in Ahlat ilçesinde, baba-oğula silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda baba ağır yaralanırken oğlu yaşamını yitirdi. Saldırının arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan husumet sonucunda geliştiği tahmin ediliyor.

İHA’nın haberine göre, dün öğlen saatlerinde isimleri henüz belirlenemeyen baba ve oğul, Ovakışla girişinde araçla seyir halindeyken husumetli aile tarafından pusu kuruldu.

İddiaya göre önce baba ve oğluna kaza yaptıran kişiler, daha sonra araca silahla saldırı düzenledi. Olayda oğul hayatını kaybederken baba ise ağır yaralandı.

Olayı gören vatandaşlar sağlık ekipleri ve jandarmaya haber verdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan baba Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ovakışla beldesinde yaşayan ve yaklaşık 3 ay önce aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetmişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Foto: TCCB / Mustafa Kamacı

Erdoğan: Türkiye olarak daimi üye olmanın gayreti içindeyiz

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletlere (BM) daimi üyeliğe ilişkin, "Türkiye olarak daimi üye olmanın gayreti içindeyiz ama şu ana kadar aldığımız bir netice yok ve daimi üyelerin de bizleri daimi üye yapma gibi bir hesapları yok" dedi.