Narin Güran’ın babası Arif Güran’dan yeni ‘Nevzat Bahtiyar’ iddiası

2 saat önce
Etiketler Arif Güran Narin Güran Nevzat Bahtiyar Cinayet
A+ A-

Haber Merkezi - Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolmasının ardından ölü bulunan Narin Güran’ın babası Arif Güran, kızını itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın öldürdüğünü iddia etti.

Arif Güran, Nevzat Bahtiyar'ın, kızının kaybolmasından bir kaç gün önce Narin'e para vererek kendine alıştırdığını öne sürdü.

Cinayet soruşturmasında tutuklanan eşi ve oğlunu ziyaret etmediğini belirten Güran, "Cezaevindeki ailemi ziyaret etmedim. Devlet her şeyi ortaya çıkaracak. Benim gözümde ailem bana bunu yapmaz ama devletin delil ve ispatına ben bir şey diyemem" diye konuştu.

A Haber'e özel açıklamalarda bulunan Arif Güran, Nevzat Bahtiyar'a “itirafçı” denmesini yüreğini acıttığını belirterek, Bahtiyar'ın bir kaç gün önce Narin'e para vererek kendine alıştırdığını ileri sürdü. Baba Güran, olay günü kızı Narin'in evlerinin bulunduğu boş alana çıkmadığını da savundu.

Tutuklanan Nevzat Bahtiyar'a “itirafçı” denilmesinin içini acıttığını belirten baba Güran, "Narin'i Nevzat sakladı. Ne eşim, ne çocuğum hiç kimse ile görüşmedim" dedi. Ailesi dahi olsa suçluların cezalandırılmalarını isteyen Arif Güran, şöyle konuştu:

"İlk günden beri dediğim gibi, eğer bir suçları varsa devlet cezasını verecek yoksa evlerine gelecekler. Nevzat Bahtiyar gidip kızımı saklamış. Ondan başka kimse değil. Jandarmanın gördükleri yer onu söylüyor. O adam o gün kırmızı araba kapısında değildi. Kızım tepeye çıkmamış. Orada o namussuz o cani olaydan birkaç gün önce kızıma para vererek kendine alıştırmış. Zaten son ifadesinde gelip benim evimden sözde götürmüş. Şu an devlet yetkilisinden haber bekliyoruz. Allah hakkımızı bırakmasın. Ailemin suçu varsa devlet cezasını versin. Cezaevindeki ailemi ziyaret etmedim. Devlet her şeyi ortaya çıkaracak. Benim gözümde ailem bana bunu yapmaz ama devletin delil ve ispatına ben bir şey diyemem.”

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli