103 yaşındaki Iraklı, kendisinden 66 yaş küçük bir kadınla evlendi

09-04-2022
Rûdaw
Etiketler Iraklı Evlilik Kadın Yaşlı
A+ A-

Haber Merkezi - Irak’ın Divaniye eyaletinde 103 yaşındaki bir erkek, geçen hafta kendisinden 66 yaş küçük bir kadınla evledi. Bu, söz konusu kişinin üçüncü evliliği.

Rûdaw muhabiri Mustafa Goran'a konuşan Hacı Mikhelf Farhudi, yeni eşinden çocuk sahibi olmayı umduğunu söyledi.

Bir asrı aşkın süredir hayatta olan Hacı Mikhelf Farhudi 9 kız, 6 erkek çocuk babası ve dört kuşak boyunca yaklaşık 400 torunu var.

Farhudi’nin ilk eşi 23 yıl önce vefat etti. İkinci eşi ise Farhudi’nin anlatımına göre, bir gece kimseye haber vermeden evden ayrıldı.

Farhudi’nin yeni eşi ise 37 yaşında. Yeni evliğinden dolayı mutlu olan Farhudi, “İnşallah çocuklarımız olacak, çünkü o daha genç. Ben çocuklarımdan hiçbir şey istemiyorum. Tek istediğim sağlıklı olmaları ve Tanrı'nın onları kutsaması. Bana istediğimi verdiler ve arkadaşlık ettiler” dedi.

Farhudi’nin en büyük çocuğu olan Kadhim, 9 kez evlenip 33 çocuk babası olarak babasının izinden gitmiş.  Ancak o daha ileri giderek 4 kadınla evlenmiş. Şu an 72 yaşında olan Kadhim, 4 eşiyle birlikte yaşıyor.

“Ölümün geleceğinden eminiz, bu yüzden hayatı her zaman onurlandırdık. Korkmamalıyız, çünkü korkmak için doğmadık” diyen Kadhim, “16 kızım olduğunu söylemekten gurur duyuyorum ve oğullarımın sayısını söylemek istemiyorum çünkü insanlar beni kıskanacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli