Korkunç infaz; Aynı aileden 6’sı çocuk 8 kişi öldürüldü

Haber Merkezi – İran’ın Sistan ve Belucistan eyaletinde bir evde aynı aileden 8 kişi ölü olarak bulundu. Katil ve katillerin dün gece eve girerek aile fertlerini öldürdüğü düşünülüyor.  

Olay İran-Afganistan-Pakistan sınırının kesiştiği Zahidan kentinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre kentte bir mahallede, komşularının evlerinden hiç çıkmadığını, telefonlara yanıt vermediğini gören komşu ve akrabaları, polise haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler kapıyı kırarak içeri girdiklerinde tüyler ürpertici bir durumla karşılaştı.

Sistan ve Belucistan Merkez Radyo ve Televizyon’una konuşan Zahidan Polis Müdürü Mahmud Saadati, ekiplerin ihbar üzerine gittikleri bir evde 8 cenaze ile karşılaştıklarını söyledi.

Saadati, “Olay yerindeki incelemelere göre muhtemelen dün gece gerçekleşen saldırıda aynı aileden 2'si kadın, 3'ü erkek, 3'ü kız olmak üzere 8 kişinin vurularak öldürüldüğü ve suçu işleyen faillerin olay yerinden kaçtığı belirlendi” dedi.

Polis dedektifleri ve özel bir cinayet müfettişlerinin olay yerinde incemelere devam ettiğini belirten Saadati, “Bu korkunç suçun failini veya faillerini belirlemek için gerekli takip yapılıyor” diye konuştu.

Öte yandan her öldürülen her iki kadının eşi ve çocuklarının babasının “uyuşturucu” suçu nedeniyle daha önce hüküm giydiği için dün yani 1 Haziran günü açık cezaevine alındığı öğrenildi.

Korkunç olayın bu tutuklamanın hemen ardından gelmesi dikkat çekti.