Tacını bırakıp savaşa katılan Ukrayna güzeli cephede evlendi

Haber Merkezi - Ukrayna'da ön cephede savaşmak için topuklu ayakkabılarını kurşun geçirmez yelekle değiştiren eski bir güzellik kraliçesi , siperde bir asker arkadaşıyla evlendi.

Ukrayna Kraliçesi Evgenia Prokopenko - Earth 2012, Mart ayında Vladimir Putin'in "özel askeri operasyonuna" karşı savaş çabalarına katıldı ve Rusya Devlet Başkanı için bir kurşunu olduğunu söyledi.

Ancak uçan füzelere ve yaklaşan ölüm tehdidine rağmen, 35 yaşındaki güzellik kraliçesi geçen hafta cephede evlendi.

"Cennetim Cehennemde! Aşkım ve Dünyam!" Ordu üniformasıyla beyaz bir duvak taktığı düğününden bir dizi fotoğrafın yanında haberi paylaşarak Instagram'da yazdı.

Kendi hukuk firmasını da yöneten Evgenia, Eylül ayında Daily Star'a doktor olarak orduya katılacağını söylemişti.

Başkent Kiev doğumlu Prokopenko, 2012'de Ukrayna'da güzellik kraliçesi seçildi.

“Hangi siperde olursam olayım, askeri sırt çantamda her zaman aynalı bir makyaj çantası ve parfümler bulunur!” diyerek eski hayatını da bırakmadığını gözler önüne serdi.

Tüfek kullanma konusunda da becerikli olan Evgenia, arkadaşlarının ve yoldaşlarının öldüğünü gördüğünü, ancak yine de "cehennemde" bir güzellik kraliçesi olarak hayatının bir kısmına tutunmayı başardığını söyledi.

O ve asker arkadaşları , bölge altı ay boyunca işgal edildikten sonra İzyum kasabasını ve komşu köyleri Rusya'dan kurtardı.