‘Aşılanmamış bekarlar’ 2 bin 500 dolara birbirlerini buluyor!

27-05-2023
Etiketler Michael Flynn Aşılanmamış Bekarlar 4thePURE
A+ A-

Haber Merkezi - Trump’ın eski danışmanı Michael Flynn, COVID-19 aşısı olmayan kişiler için kan bağışçısı, taşıyıcı anne ve aşılanmamış bekarların birbirlerini bulabilecekleri çevrim içi bir topluluk kuruyor.

Çevrim içi topluluk, üyelik sistemiyle çalışıyor ve ömür boyu üye olmanın maliyeti 2 bin 500 dolar.

Michael Flynn, “COVID-19 aşısı olmayan kişiler” için kan bağışçıları, taşıyıcı anneler ve aşılanmamış bekarların bulunabileceği çevrim içi bir topluluk oluşturuyor.

4thePURE adlı topluluğun web sitesine göre, topluluğa üye olanlar kan bağışçıları, sperm bağışçıları, anne sütü bağışçıları, taşıyıcı anneler ve aşılanmamış bekarlarla iletişim kurabilecek.

4thePURE’un kurucusu Flyyn, 4thePURE’un amacının COVID-19 aşısına cesurca karşı koyan ve benzer fikirlere sahip bireylerin birbirleriyle iletişim kurmasını sağlamak olduğunu belirtti.

4thePURE’un web sitesinde, “4thePURE, COVID-19 aşısı olmayan bekarların, diğer aşılanmamış bekarlarla da tanışmakla ilgilenen benzer düşüncede olan kişilerle güvenli bir şekilde bağlantı kurabileceği çevrimiçi bir topluluktur. Tüm üyeler, güvenli bir ortamın sağlanması için kapsamlı bir geçmiş kontrolünden geçecektir” deniliyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kadir İnanır / Arşiv

Kadir İnanır yeniden yoğun bakıma alındı

Kadir İnanır, Mart ayında beynine 3. kez pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi olmaya başlamıştı. İnanır'ın bir süre önce fizik tedavi gördüğü açıklanmıştı.