Bu da bisikletli düğün…

26-06-2015
Adil Harmancî
Etiketler Van Bisiklet Düğün
A+ A-

Van (Rûdaw) - Van’da doktor ve öğretmen çift, arkadaşlarının da oluşturduğu bisikletli grupla şehir turu attıktan sonra nikah dairesine gidip imza attı.

 

Van’da Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman doktor olan 29 yaşındaki Levent Demir ile 27 yaşındaki Felsefe öğretmeni Melek Alvuroğlu evlilik kararı aldı.

 

Nikâh tarihlerini belirleyen çift, en çok sevdikleri taşıma aracı bisikletle evlilik yolunu tuttular. 

 

Alvuroğlu ve Demir, arkadaşlarının da oluşturduğu bisikletli grup ile şaşkın bakışlar arasında yaklaşık 10 kilometrelik şehir turu ardından evlendirme dairesine gitti.

 

Çift, İpekyolu ilçesi Atatürk Parkı’ndaki Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde arkadaşlarının da şahitliğiyle nikâh kıydı.

 

Basın mensuplarına, bisikletin hayatlarında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Demir ve Alvuroğlu çifti, “Bisiklet bizim için yaşam tarzı. Bisiklete binmeyi çok seviyoruz. Bundan dolayı bu güzel günümüze de bisikletle gitmeye karar verdik” diye konuştu.

 

Nikâhları kıyılan çift, yine oluşturdukları bisikletli grup ile birlikte evlendirme dairesinden ayrıldıktan sonra şehir merkezindeki turlarına devam etti.


Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli