Suudi YouTuber'ın ölüm nedeni belli oldu

24-01-2023
Etiketler Suudi Arabistan YouTuber Aziz Al Ahmed
A+ A-

Haber Merkezi - Ünlü Suudi YouTuber Aziz Al Ahmed geçtiğimiz Perşembe günü 27 yaşında aniden rahatıszlandıktan sonra hayatını kaybetti. Ahmed’in kalp krizi nedeniyle öldüğü bildirildi.

Arapça'da "cüce" anlamına gelen "El Qazm" lakabıyla tanınan Aziz Al Ahmed’in sadece Tik Tok'ta 9.4 milyon diğer sosyal ağlarda çok sayıda takipçisi bulunuyordu.

YouTuber komedyen, 19 Ocak günü Dubai'deki aniden hastalandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Arkadaşları, Al Ahmed’in hiçbir hastalığı olmadığını, sağlık durumunun iyi olduğunu ancak aniden kalp krizi geçirdiğini söyledi.

Dubai Ulusal Kardiyoloji Enstitüsü üyesi ve endokrinolog Dr. Cemal Şaban, şiddetli öksürük, hızlı kalp çarpıntısı, göğüs ağrısı, nefes darlığı, baş dönmesi ve mide bulantısının da kalp krizinin yaygın belirtileri olduğunu söyledi.

1995 yılında Riyad'da doğan Al Ahmed, kalıtsal bir hastalık ve hormon rahatsızlığı nedeniyle büyüme sorunları yaşıyordu.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kadir İnanır / Arşiv

Kadir İnanır yeniden yoğun bakıma alındı

Kadir İnanır, Mart ayında beynine 3. kez pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi olmaya başlamıştı. İnanır'ın bir süre önce fizik tedavi gördüğü açıklanmıştı.