KLİBİ TEPKİ TOPLAMIŞTI - Kürt şarkıcı Agrîn Dilşad, bin ağaç dikecek

23-02-2022
Rûdaw
Etiketler Agreen Dilşad Şarkıcı Ağaç Çevre
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Yayınladığı klipte ahşap bir evi ateşe verdiği görülen tanınmış Kürt şarkıcı Agrîn Dilşad, doğaseverler tarafından yapılan eleştirilerin ardından Kürdistan Bölgesi'ndeki farklı şehirlere bin ağaç dikmeyi hedefleyen bir kampanya başlattı.

Dikimin 500 ağaçlık ilk aşaması, Agrîn Dilşad ve ekibiyle birlikte girişime katılan 30 genç gönüllü ile Erbil’in Pirmam Caddesi'nde başladı.

Agrîn Dilşad, video klibinin yayınlanmasının ardından yıpranan imajını düzeltmek için kampanya start verdi.

Kampanya hakkında Rûdaw'dan Peyam Serbest’e konuşan Agrîn Dilşad, “Müzik videosunda bir evi ateşe vermişiz gibi görünüyordu. Videoda görülenlerin çoğu grafikler ve görsel efektlerdi. Klibim yayınlanmadan önce planlanmış olmasına rağmen sonunda bu projeyi başlatmaya karar verdik” dedi.

28 Şubat'a kadar devam edecek ve sonraki etapları başka şehirlerde gerçekleşecek olan kampanyaya gönüllüler de katıldı.

Genç bir gönüllü olan Ahmed Haji, “Bize sosyal medya platformları aracılığıyla Agrîn Dilşad'ın bu etkinliğinin gerçekleşeceğini söylediler ve ben de Erbil’den genç bir gönüllü olarak katılmaktan mutlu oldum” diye konuştu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı / Sosyal medya

Nagehan Alçı anlattı: Rasim'in öfkesi dinmediği için elimde bıçakla bekledim

Eski eşinin kendisine hem psikolojik hem de ekonomik şiddet uyguladığını yineleyen Nagihan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendisine zarar vermemesi için bazı geceler elinde bıçakla beklediğini söyledi. Alçı, “Rasim'in öfkesi dinmediği için kaç gece elimde bıçakla beklediğimi biliyorum" dedi.