Tek seferde 10 çocuk doğurduğu söylenen kadın meğer oyun oynamış

22-06-2021
Etiketler Gosiame Thamara Sithole Güney Afrika Bebek
A+ A-

Haber Merkezi - Güney Afrika'da bir kadının tek doğumda 10 bebek dünyaya getirdiği iddiası, tamamen kurgu çıktı. Kadının, akrabalarından yardım almak için böyle bir yalana başvurduğu iddia edildi.

Güney Afrika'da 37 yaşındaki Gosiame Thamara Sithole adlı kadının tek seferde 10 çocuk dünyaya getirdiği iddiası, büyük yankı uyandırmıştı.

Tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası Güney Afrikalı yetkililer tarafından doğrulanan kadının, çocuklarına ait hiç fotoğraf yansımamıştı.

Sputnik’te yer alan habere göre, Sithole, partneri Tebogo Tsotetsi'nin çocukların var olduğuna inanmadığını söylemesinden ardından, 17 Haziran Perşembe sabahı erken saatlerde Johannesburg kentinin kuzeyinde bulunan Rabie Ridge kasabasında bir akrabasının evinde polis memurları tarafından gözaltına alındı.

Civardaki bir polis karakouluna götürülen Sithole, sosyal hizmet görevlilerine teslim edilerek akıl sağlığı değerlendirmesi için Tembisa Hastanesi'nin psikiyatri bölümüne yatırıldı.

Polis, Sithole'nin herhangi bir suç nedeniyle gözaltına alınmadığını, partneri Tsotetsi'nin akrabalarının onun kayıp olduğunu bildirmesinin ardından karakola götürüldüğünü açıkladı.

Kısa sürede yayıldı

Ancak sondakika’nın haberine göre, Teboho Tsotetsi'nin bebekleri hiç görmediğini polise aktarmasının ardından  Sithole bir akrabasının evinde yakalandı.

Maddi durumu kötü olan kadının, 10 çocuk doğurduğu yalanını yayarak, akrabalarından yardım topladığı ileri sürüldü.

Güney Afrikalı kadının hamilelik fotoğraflarının da düzmece olduğu belirtildi.

 Kadının, karnına çeşitli aparatlar koyarak şişliği artırdığı ve bu yolla insanları kandırdığı aktarıldı.

Ancak Güney Afrika'daki bazı basın yayın organları, kadının hamile olduğunu fakat 10 çocuğa değil, daha az çocuğa hamile olduğunu iddia etti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kadir İnanır / Arşiv

Kadir İnanır yeniden yoğun bakıma alındı

Kadir İnanır, Mart ayında beynine 3. kez pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi olmaya başlamıştı. İnanır'ın bir süre önce fizik tedavi gördüğü açıklanmıştı.