Kadın kıyafetiyle gezen kişinin kim olduğu belli oldu

20-06-2023
Rûdaw
Etiketler Kadın kıtafeti Kars Erkek
A+ A-

Haber Merkezi - Kars’ta kadın kıyafetiyle gezen erkeğin kimliği ortaya çıktı. Polisin hakkında arama çalışması başlatmasının ardından bir yakınıyla birlikte karakola giden kişinin D.E.Ş. olduğu anlaşıldı.

D.E.Ş’nin bilgisayar oyunundan etkilendiği ve takip edildiğini düşündüğü için kadın kıyafetleriyle gezdiği belirtiliyor.

DHA’nın haberine göre olay, Kars’ın Halitpaşa Mahallesi’nde perşembe günü saat 06.30 sularında yaşandı.

Vatandaşlar, kadın kıyafeti giymiş, sırt çantasıyla dolaşan kişinin fotoğrafını çekerek polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden polisi gören söz konusu kişi, sırt çantası ve eşyalarını bırakarak kaçtı.

Tanrıverdi Caddesi ile Anıl Sokak’ta görülen kişiyi yakalamak için polis çalışma başlattı ancak bulunamadı.

Halitpaşa Mahallesi’nde yaşayanları tedirgin eden olayın basına yansımasının ardından şüphelinin Bayrampaşa Mahallesi’nde oturduğu yakınıyla birlikte polis merkezine geldiği öğrenildi. D.E.Ş’nin akrabalarının yanına tatile geldiği ve psikolojik sorunları bulunduğu tespit edildi.

D.E.Ş.’nin oynadığı bilgisayar oyunundan etkilenip takip edildiğini düşündüğü için kadın kıyafetleriyle dolaştığı belirlendi. D.E.Ş.’nin tedavi için Harakani Devlet Hastanesi’ne yatırıldığı bildirildi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli