İngiliz yemek uzmanı Nusret'i hedef aldı: Bu çok utanç verici

Haber Merkezi – İngiliz yemek bloğu yazarı Stephanie Dorn, Nusret Gökçe’nin sahibi olduğu Salt Bae’de yenilen yemeklerin karşılığında ödenen fiyat çizelgesini paylaşarak, “Üzgünüm ama bu çok utanç verici” yorumunu yaptı.

İngiltere’de “South Dallas Foodie” adıyla tanınan yemek bloğu yazarı Stephanie Dorn, Nusret’in yurt dışındaki restoranı Salt Bea’ye gittiğinde ödediği faturayla ilgili bir yazı yazdı.

Dorn, sosyal meydasından “Üzgünüm ama bu çok utanç verici” notuyla yaptığı paylaşımda ayrıca başka bir başka müşteriye gelen faturanın resmini paylaştı.

İngiliz Sun Gazetesi’nde de yer alan haberde, Stephanie Dorn yemeğe 3 bin 772 sterlin harcadığını belirtirken spagettiye 130 sterlin, patates püresine 15 ve mısıra da 30 sterlin ödediğini ve biftek fiyatının ise 804 sterlinin olduğunu yazdı.

Yemek blog yazarı, "Spagetti'nin porsiyon başına fiyatı hangi evrende 80 dolar?" diye yazdı.

Haberde, Nusret Gökçe’nin benzersiz tuz serpme yöntemiyle ün ve 64 milyon sterlin net servet elde ettiği belirtildi.

Nurs-Et’in Türkiye, Yunanistan, ABD, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Suudi Arabistan’da 20’den fazla lokasyonda hizmet verdiği bilgisi haberde yer alırken, restoranda bir gazlı içeceğin fiyatının bile 8 sterlin olduğu kaydedildi.

2021yılında da Salt Bae'nin Knightsbridge restoranı Nusr-Et Steakhouse London’daki fiyatlar eleştirilmişti.  Restorandan gelen bir fatura X'te paylaşıldı ve kullanıcılar toplam 1.821,40 £ tutarındaki devasa rakam karşısında bir kez daha şaşkına dönmüştü.