Bahsi kaybedince gazete yedi

18-02-2017
Rûdaw
Etiketler Viaseçlav Fedorenkov Gazete
A+ A-

Haber Merkezi - Belaruslu spor yazarı Viaseçlav Fedorenkov, Dinamo Minsk’in Kontinental Hokey Ligi’nde play-off’a kalamayacağını söyleyerek girdiği iddiayı kaybedince sözünü tutup gazete yedi.

 

Belarus’un en büyük spor gazetelerinden Pressball’un yazarı Viaseçlav Fedorenkov, Belarus takımı Dinamo Minsk takımının Kontinental Hokey Ligi’nde play-off’a kalamayacağına iddiaya girdi. Ancak takım ligde başarılı oldu.

 

Spor yazarı Fedorenkov, “Kalırsa bu gazeteyi yerim” diyerek girdiği bahsi kaybedince Minsk Arena spor sarayında gazetecilerin önünde çorba ve kolayla birlikte, çalıştığı gazetenin sayfalarını yedi.

 

Fedorenkov, çorbanın bitmesi üzerine sayfaların ancak yarısını yiyebildi. Takımım için her şeyi yaparım diyen yazar, “Ama bundan sonra bir iddiada bulunurken iki kere düşüneceğim. Sakın siz böyle sözler vermeyin, çünkü tutması kolay değil” şeklinde konuştu.

 

Dinamo Minsk takımının teknik direktörü Craig Woodcroft, Fedorenkov’a gazeteyi yemesi için baskı yapmadıklarını belirterek, yazarın çabasını takdirle karşıladığını ifade etti. (Kaynak: BBC Türkçe)

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli