İSTANBUL - Rûdaw spikeri Dr Aras Bradosti ‘Kristal Küre Ödülü’nü aldı

16-01-2022
Etiketler Dr Aras Bradosti Rûdaw Medya Grubu Kristal Küre Ödülleri
A+ A-

İstanbuıl (Rûdaw) – Adayların belirlenmesinin ardından halkın oy vererek yılın en iyilerini seçtiği 2021 Kristal Küre Ödülleri’ne, "En İyi Sağlık Programı" dalında Rûdaw Medya Grubu’ndan sağlık programı sunan Dr Aras Bradosti layık görüldü.

İstanbul’da düzenlenen ve Türkiye’nin prestijli ödüllerinden biri olan Kristal Küre Ödülleri’nin dağıtıldığı törende, Rûdaw Medya Grubu’ndan Dr Aras Bradosti, “2021’in En İyi Sağlık Programı Sunucusu” olarak ödülün sahibi oldu.

Ödülü aldıktan sonra salondakilere Kürtçe hitap eden Bradosti, “Umarım gelecek yıllarda Covid-19 salgınından uzak, daha kalabalık ve heyecan dolu törenlerde bir araya geliriz” dedi.

Ödüle layık görüldüğü için grurlu olduğunu dile getiren Dr Bradosti, “Rûdaw Medya Grubu olarak tüm Kürdistan’da vatandaşlarımızın daha sağlıklı yaşaması için bilinç düzeyini yükseltmektir” dedi.

Rûdaw Medya Grubu’nun 29 Nisan 2013’te yayına başladığı günden bu yana halkın sağlığına özel bir önem verdiğini vurgulayan Dr. Aras Bradosti, “Rûdaw yayınları üzerinden sağlık konusundaki programlarımızın halkı etkilemesi ve halk sağlığına katkı sunması beni mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Rûdaw’a konuşan Bradosti, “Bu ödül sadece benim değil, Rûdaw Medya Grubu’ndaki tüm arkadaşlarımındır. Rûdaw’ın sağlık konusunda yaptığı programları ve bu konuya verdiği önemi başka bir Kürt medyasında bulamazsınız” diye konuştu.

Kristal Küre ödülleri

Türkiye Kristal Küre Ödülleri; basın, medya, iş dünyası, magazin, dizi, sinema, spor ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren ve çalışmalar yürüten kişi/markaları halk oylaması ile ödüllendiren bir tematik organizasyondur.

Alanlarında başarılı olmuş halk tarafından takdir kazanmış kişi/markalar yine halk tarafından oylanarak ödüllendiriliyor. Türkiye Kristal Küre Ödülleri organizasyonu Türkiye'deki en prestijli ödüller arasında yer alıyor.

Türkiye Kristal Küre Ödülleri halk oylamasıyla sahiplerini buluyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kadir İnanır / Arşiv

Kadir İnanır yeniden yoğun bakıma alındı

Kadir İnanır, Mart ayında beynine 3. kez pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi olmaya başlamıştı. İnanır'ın bir süre önce fizik tedavi gördüğü açıklanmıştı.