Iğdır’da 50 bin öğrenci aynı anda çevre temizliği yaptı

14-11-2019
Rûdaw
Iğdır çevre temizliği kampanyası
Iğdır çevre temizliği kampanyası
Etiketler Iğdır Öğrenci Çevre Temizliği
A+ A-

Haber Merkezi - Iğdır'da 50 bin öğrenci ile 3 bin 300 öğretmen, okullarının çevresindeki sokakları dolaşarak çevre temizliği yaptı.

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan “Iğdır İçin El Ele” projesi kapsamında kent geneli ve köylerdeki 291 okuldan öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla çevre temizliği yapıldı.

Kampanyaya katılan öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde, sosyal farkındalık oluşturmak için yerlerdeki çöpleri toplayarak çevre temizliğine dikkati çekti.

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, yaptığı açıklamada, proje kapsamında çocukların çevre bilincini geliştirmeyi planladıklarını belirtti.

Hakan Gönen, “Şu anda ilimiz genelindeki bütün okullarda, ilçe ve köylerde öğretmenlerimiz, öğrencilerimizle birlikte bu faaliyeti yürütmekte. Buradaki amacımız, ilimizden başlayarak çevre bilincinin öğrencilerimize yansıması ve bu bilinçle yetişmeleri. Bu manada da toplum olarak bu bilince hakim olunmasıdır” dedi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kadir İnanır / Arşiv

Kadir İnanır yeniden yoğun bakıma alındı

Kadir İnanır, Mart ayında beynine 3. kez pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi olmaya başlamıştı. İnanır'ın bir süre önce fizik tedavi gördüğü açıklanmıştı.