VİDEO - Yılan kadının kulağına sıkıştı, sonrası ise hayrete düşürdü

Haber Merkezi – Hindistan'da bir kadının kulağına yılan kaçtı. Yılan, hastanede doktorlar tarafından çıkarılmaya çalışılırken o anlar sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı.

Dünyanın en ilginç olaylarının yaşandığı Hindistan’da bu defa da sarı bir yılanın bir kadının kulağına sıkıştığını gösteren görüntüler internette dolaşıyor.

Indita TV’nin haberine göre, bu korkunç olayda eldiven giyen doktorun yılanı çıkarmaya çalıştığı görülüyor.

Chandan Singh adlı bir Facebook kullanıcısı tarafından paylaşılan görüntülerde yılanın başının dışarı çıktığı, doktorun yılanı çıkarmak için birkaç girişimde bulunduğu ancak tüm çabalarının boşa gittiği de görünüyor.

İzleyenleri ekrana kilitleyen video, kızın yılandan kurtulup kurtulmadığı sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

Ancak, videonun altına yorum yapan bir kişi ise, “Doktorların çıkaramadığı yılanı, yılan oynatıcısı çıkarırdı” diye yazdı.

Bununla birlikte, bazı izleyiciler videonun sahte olabileceğini düşünürken bazıları tamamen gerçek olduğunu söyledi. Bazı kullanıcılar ise yılanın kulak kanalına nasıl girebileceğine dair şüphelerini paylaştı.

Dünya Sağlık Örgütü raporuna göre, Hindistan’da her yıl yılan ısırıkları nedeniyle yaklaşık 81.000 ila 138.000 kişi ölüyor.