DİYARBAKIR- ‘Zarokistanlar’ yenilenerek eğitim dönemine hazırlanacak

Dün 10:00
Etiketler Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DBB Zarokistan
A+ A-

Haber Merkezi – Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi (DBB) Eş Başkanı Serra Bucak, Zarokistan Kreş ve Gündüz Bakım Evlerinde incelemelerde bulunarak, kreşlerin yeni eğitim dönemi için hazır hale getirilmesini istedi. 

DBB Eş Başkanı Serra Bucak, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini yürüten Bağcılar ve 450 Evler’deki Zarokistan Kreş ve Gündüz Bakım Evlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kreşlerin mevcut durumuna ilişkin birim amirlerinden bilgi alan Eş Başkan Bucak, daha sonra kreşlerdeki sınıf, uyku odaları, yemekhane, revir, spor salonu, müzik odası, konferans salonu ve çocuk oyun alanlarını gezdi.

DBB’den yapılan açıklamada Bucak, Zarokistan Kreş ve Gündüz Bakım Evlerinin 2015 yılında bırakıldığı gibi olmadığını belirterek, kreşlerin atıl durumda bırakılarak işlevsiz hale getirildiğini söyledi.

Kreşlerin işlevsiz hale getirilen kısımlarını yeniden aktifleştireceklerini, bahçe ve oyun alanlarını yenileyeceklerini ifade eden Bucak, eksikliklerin giderilerek kreşlerin yeni eğitim dönemine tam donanımlı hazırlanması için ilgili birimleri görevlendirdi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli