Hayranı ile koruması arasında kalan Kibariye sahneden düştü

10-05-2023
Etiketler Kibariye Konser Mersin
A+ A-

Haber Merkezi – AK Parti’nin düzenlediği “Romen buluşmasına” katılan Kibariye sahneden aşağı düştü. Yaralanan sanatçı hastaneye kaldırıldı.

Sanatçı AK Parti Mersin İl Gençlik Kollarının Romenlerin ağırlıkta yaşadığı Turgut Reis Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Evi'nin önünde düzenlenen "Gençlik Konserleri" etkinliğine katıldı. Hazine ve Maliye Bakanı, AK Parti'nin Mersin milletvekili adayı Nureddin Nebati'nin de katıldığı konserde sahneye çıkan Kibariye şarkısını söylediği sırada bir hayranı sahneye atladı.

Sanatçı için sahneye çıkan bir hayranı ona doğru koştuğu sırada koruması olduğu değerlendirilen şahsın müdahalesi sırasında Kibariye darbe aldı. Kibariye yaklaşık 2 metre yükseklikteki sahneden aşağı düştü.

Hastanede tedaviye alındı

Yaralanan Kibariye önce yakın bir özel hastaneye ardından da Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan Kibariye'nin düşme anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kadir İnanır / Arşiv

Kadir İnanır yeniden yoğun bakıma alındı

Kadir İnanır, Mart ayında beynine 3. kez pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi olmaya başlamıştı. İnanır'ın bir süre önce fizik tedavi gördüğü açıklanmıştı.