Mia Khalifa'dan ilginç İsrail-Hamas ve Trump paylaşımı

Haber Merkezi - Yetişkin film yıldızı Mia Khalifa'nın, "Lütfen birisi Filistin’deki özgürlük savaşçılarına telefonlarını yan çevirip videoları o şekilde çekmelerini söyleyebilir mi?" sözleri sosyal medyada tepki topladı.

Khalifa X hesabında yaptığı ilk paylaşımda, "Lütfen birisi Filistin’deki özgürlük savaşçılarına telefonlarını yan çevirip videoları o şekilde çekmelerini söyleyebilir mi?" ifadesini kullandı.

Gelen tepkilerin üzerinde başka bir paylaşım daha yapan Khalifa, "Eğer Filistin’deki duruma bakıp da Filistinlilerin yanında yer almıyorsanız, o zaman Apartheid'ın yanlış tarafındasınız demektir ve tarih bunu zamanla gösterecektir” sözlerini sarf etti.

Khalifa ayrıca bugünkü çatışmaları ABD eski Başkanı Donald Trump’ın Kudüs ziyaretine bağlayan başka bir paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

“Trump, Kudüs ziyareti ile Orta Amerika'daki daha az eğitimli Evanjelikleri manipüle etmek için bunu kendi avantajına kullandı. Evanjeliklerin bu inancının kökleri antisemitizme dayanıyor çünkü onlara göre, tüm Yahudi halkı Kudüs'e gitmeli. Ancak o zaman İsa’nın tüm püritenleri (Evanjelistleri) bu durumdan kurtarmak için geri gelecektir.”