Brezilyalı şarkıcı örümcek ısırması sonucu yaşamını yitirdi

Haber Merkezi - Brezilyalı şarkıcı Darlyn Morais, bir örümceğin yüzünü ısırması sonucu hayatını kaybetti.

Geçen cuma günü örümceğin ısırdığı Morais pazartesi günü yaşamını yitirdi.

28 yaşındaki Morais'in eşi Jhullyenny Lisboa, üvey kızını da örümcek ısırdığını ve onun da halen  hastanede tedavi gördüğünü ve durumunun stabil olduğunu söyledi.

Darlyn Morais, Miranorte kentindeki evinde bir örümcek tarafından ısırıldıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı.

Daily Mail gazetesinin akatardığına göre Lisboa, Morais'in örümcek ısırığı sonrası fiziksel yorgunluk hissettiğini ve ısırık sonucu yüzündeki morluğun renginin değişmeye başladığını söyledi.

Lisboa, “Eşimin vücudunda ağrılar oluştu ve yüzündeki yara izinin de rengi giderek daha da koyulaştı” dedi.  Morais’in alerjik bir bünyesi olduğu ve örümcek ısırığının alerjik bir tepkimeye sebebiyet verdiği aktarıldı.

Darlyn Morais müzik kariyerine 15 yaşında başladı ve doğrudan “forro” türüne yöneldi. Akordeon, zabumba ve metal üçgen gibi enstrümanlara dayanan geleneksel Brezilya müziğini icra etti. Morais kardeşi ve arkadaşlarıyla birlikte üç kişilik bir grubun üyesiydi.

Brezilta televizyon kanalı G1'e konuşan Morais’in kuzeni Wesleya Silva, “Etrafı her zaman arkadaşlarıyla çevriliydi. Hep çok mutluydu ve etrafındaki herkese gülümsüyordu. Devasa bir kalbin sahibiydi, her zaman etrafındaki insanlara yardım ediyordu” diye konuştu.