Ciwan ile Ricky Martin boşanma kararı aldı

08-07-2023
Etiketler Ciwan Yusuf Ricky Martin Boşanma Ressam
A+ A-

Haber Merkezi - Ünlü şarkıcı Ricky Martin ve Rojavalı ressam Ciwan Yusuf (Jwan Yosef) 6 yıllık evliliğin ardından boşanma kararı aldıklarını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Ricky Martin ile Ciwan Yusuf boşanma kararı aldı. 51 yaşındaki şarkıcı ile 38 yaşındaki Yusuf, 6 yıllık evliliklerine son verdiklerini ortak bir açıklamayla duyurdu.

People’a konuşan Martin ve Yusuf, “Bir süredir evliliğimizi kurtarmaya çalışıyorduk ve dikkatlice düşündükten sonra evliliğimizi, bunca yıldır bir çift olarak deneyimlediklerimiz ve yaşadıklarımızı koruyarak ve onurlandırarak, çocuklarımız için sevgi, saygı ve haysiyetle bitirmeye karar verdik” dedi.

Daha önceden iki oğlu olan Ricky Martin, Ciwan Yusud'un evliliğinden sonra da taşıyıcı anne aracılığıyla iki çocuk sahibi daha olmuştu.

Martin ve Yusuf açıklamalarında, “Şimdi en büyük arzumuz, çocuklarımızı birlikte yetiştirmeye devam ederken, sağlıklı bir aile dinamiğine ve samimi dostluğumuza dayalı bir ilişkiye sahip olmaya devam etmektir. Her zaman olduğu gibi, evliliğimiz boyunca gördüğümüz tüm sevgi ve destek için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Aslen Rojava’nın Serêkaniye kentinden olan Ciwan Yusuf tanınmış bir ressam. İkilinin ilişkileri 2015’te başlamış, 2016’da AmFAR Inspiration Gala-da kameraların karşısına çıkmış ve 2018’de evlendiklerini açıklamıştı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kadir İnanır / Arşiv

Kadir İnanır yeniden yoğun bakıma alındı

Kadir İnanır, Mart ayında beynine 3. kez pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi olmaya başlamıştı. İnanır'ın bir süre önce fizik tedavi gördüğü açıklanmıştı.