VİDEO - Beslediği ayının hışmından son anda kurtuldu

07-11-2023
Rûdaw
Etiketler Bitlis Tatvan Ayı
A+ A-

Haber Merkezi – Bitlis’in Nemrut Krater Gölüne geziye giden Harun Çalı beslemek istediği ayının az daha ağır darbesi ile yaralanıyordu. 

Hafta sonunu Tatvan'daki Nemrut Krater Gölü'nde geçirmek isteyen Harun Çalı ve arkadaşları, yola inen boz ayıları beslerken az daha birinin hışmına uğruyordu. Çalı ayının elinden canını hızlılığı sayesinde kurtardı.

Çektiği görüntüleri Rûdaw’a gönderen Harun Çalı, aracın kapısını açarak yiyecek verdiği ayının birden kendisine doğru hamle yaptığını fark etti. Çabuk davranan Çalı aracın kapısını kapatarak kendini son anda ayıdan kurtarmayı başardığı görülüyor. 

Geziye gidecekleri uyaran Çalı bir de tavsiye de bulundu:

 “Oraya gidecek insanların çok dikkatli olmasını ve kesinlikle ayılara çok yaklaşmamasını tavsiye ediyorum. Çünkü halk arasında anlatıldığı gibi asla saldırgan bir yapıya sahip olmadıkları gerçeği yansıtmıyor"

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Ağrı Dağı / ANKA

İranlı dağcının cenazesi Ağrı Dağı’ndan indirildi

Açıklamada, 3 farklı bölgeye kurtarma istasyonları kurularak 4 bin 300 rakımda bulunan güvenli bölgeye getirilen kazazedenin naaşının dün saat 17.05 itibarıyla dağdan indirilerek sağlık ekiplerine teslim edildiği bildirildi.