Sigarayı Bırakma Kampanyamızın bu yıl ki ödülü bir araba

06-11-2019
Etiketler Anti-Tobacco Rûdaw Medya Grubu
A+ A-

Erbil (Rûdaw) - Rûdaw Medya Grubu Sağlık Bölümü, her yıl halkı sigaradan ve zararlarından uzaklaştırmak için “Anti-Tobacco” kampanyası düzenliyor. Kampanyanın bu yılki ödülü ise bir araba.

Rûdaw Medya Grubu Sağlık Bölümü Müdürü Dr. Aras Bradosti, artık geleneksel hale gelen Anti-Tobacco sigara ve nargileyi bırakma kampanyasının bu yılki etabını başlattıklarını açıkladı.   

İlk iki yıl içerisinde yaklaşık 12 bin 500 kişinin kampanyaya katılarak sigarayı bıraktığını belirten Dr. Aras Bradosti, üçüncü yılda daha şimdiden 7 bin kişinin ismini kaydettiğini ve kampanyaya daha çok kişinin katılmasını beklediklerini söyledi.

Sigarayı bırakma kliniği hizmet verecek

Bradosti, bu yıl ki kampanyaya Korek Telecom’un da sponsorluk ettiğini ve kendilerine destek verdiğini söyledi.

Kampanya sonunda yapılacak çekilişle sigarayı bırakan şanslı adaylardan birine otomobil verileceğini belirten Rûdaw Sağlık Bölümü Müdürü, ayrıca sigarayı bırakmak isteyenler için bir klinik açarak hizmet vereceklerini belirtti.  

Kampanyaya katılanlar 4 haftalık bir izlenme sürecinin ardından testi başarı ile geçtikten sonra ödüllendirilecek. Geçtiğimiz yıllarda 100 katılımcı ödüllendirilmişti.

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli