En çok indirilen 15’inci uygulama: Telegram, 1 milyardan fazla kez indirildi

02-09-2021
Rûdaw
Etiketler Telegram WhatsApp
A+ A-

Haber Merkezi – Mesajlaşma uygulaması Telegram, dünya çapında 1 milyardan fazla kez indirilerek en çok indirilen uygulamalar sıralamasında 15’liğe yükseldi

2013'ün sonlarında kullanıma sunulan Telegram, en çok Hindistan, Endonezya ve Rusya'da tercih ediliyor.

WhatsApp’ın en büyük rakibi olarak görülen Telegram’ın indirilme sayıları 2021’in ilk yarısında 214 milyon kez artarak bir önceki yıla oranla yüzde 61’lik bir artış kaydetti.

WhatsApp, gizlilik politikaları kapsamında değişikliğe gideceğini açıklamış, bu açıklama sonrası pek çok kullanıcı mesajlaşma platform olarak Telegram’ı tercih etmişti.

Uygulamaya yönelik artan ilgi sonrası Telegram yakın zamanda uygulama üzerinden grup görüntülü aramalarını mümkün kıldı. Ayrıca uygulama üzerinden ekran paylaşımı yapmak ve hareketli arka planlar kullanmak da mümkün hale getirildi.

WhatsApp, Instagram, Snapchat, Facebook, TikTok, Spotify, Netflix, YouTube, SHAREit, Hangouts, Telegram ve Messenger, araştırma şirketi Sensor Tower’ın verilerine göre dünyada 1 milyar indirme bandını aşan uygulamalar listesinde.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kadir İnanır / Arşiv

Kadir İnanır yeniden yoğun bakıma alındı

Kadir İnanır, Mart ayında beynine 3. kez pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi olmaya başlamıştı. İnanır'ın bir süre önce fizik tedavi gördüğü açıklanmıştı.